Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

Tosca Blu damesschoenen, handtassen en accessoires online kopen bij RIGI

Tosca Blu begon oorspronkelijk als producent van lederen accessoires, riemen en kleine lederwaren in 1978 in Bergamo. Vanuit de ontwerper's passie voor mode en accessoires ontstonden prachtige lederen collecties met aandacht voor detail en traditioneel vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Dit Italiaanse merk is weer een sterke vertegenwoordiger van ontwerpen met het 'Made In Italy' label, een exclusieve stijl met hoog fashion gehalte.

Unieke samenwerkingen met klanten hebben geleid tot nieuwe inzichten, de hoogste kwaliteitsnormen en authentieke knowhow dat Tosca Blu nu dagelijks inzet bij het ontwerpen van niet alleen lederen accessoires, maar ook knappe Tosca Blu damesschoenen en stijlvolle Tosca Blu handtassen.

Jouw voordelen van Tosca Blu online kopen bij RIGI?

Bij RIGI in Roeselare, dé schoenenwinkels in hartje West-Vlaanderen, weten we al meer dan veertig jaar waarop we moeten letten bij het aankopen en kiezen van onze collectie damesschoenen, herenschoenen, handtassen en accessoires. We volgen trouw enkele waardevolle criteria, beoordelen kritisch de kwaliteit en prijs, en luisteren naar onze klanten. 

We zorgen voor een mooie selectie en fijne keuze van Tosca Blu damesschoenen en handtassen, alsook kleinere lederwaren. Het merk wordt stijlvol aan jullie voorgesteld, zowel in onze winkels als online. Niet alleen onze stijlvolle presentaties, maar ook het gebruiksgemak in de webshop primeren voor ons. Je krijgt in een mum van tijd ons volledig aanbod te zien dat je zelf kan verfijnen op merk, maat, type, kleur, etc. Online betalen en bestellen verloopt 100% veilig en kan snel met creditcard, bancontact, paypal of iDEAL. Ook bij de verzending dragen we veel zorg voor jouw bestelling en geniet je van gratis levering (boven €40). Onze eigen medewerkers staan jou met kennis, eerlijk advies en persoonlijke tips te hulp! En de service na verkoop, daar trachten we steeds naar een passende oplossing te zoeken voor iedereen.

Heb je een vraag voor ons? Dan stel je die overdag via telefoon en 's avonds via mail. Zo weet je dat je steeds asap geholpen wordt door één van ons.

Alle contactinformatie vind je op onze winkelpagina

Bekijk onze keuze Tosca Blu damesschoenen of onze Tosca Blu handtassen online


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2020 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér