Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

Blackstone sneakers of enkellaarjes kopen.

Blackstone startte als een workerboots brand, stoere boots voor dames en heren. 25 jaar later is het assortiment een stuk breder, voor heren, dames en kinderen, maar de stoere identiteit is nooit verloren gegaan. Van onze sportieve sneakers tot stoere veterlaarzen, ze blijven herkenbaar als Blackstones. 
De kracht van Blackstone zit in de hoogwaardige materialen die wij gebruiken, het vakmanschap waarmee de schoenen worden vervaardigd en de perfecte fit van de schoenen. 

RIGI biedt steeds een hedendaagse collectie damesschoenen, herenschoenen en bijpassende handtassen en accessoires. Onze webshop is steeds klaar om al onze producten 24 uur op 24, 7 dagen per week te bekijken en kopen. Dit 100% veilig en een vlugge service na verkoop. Alles wordt tijdens de week, binnen de 24 uur verstuurd. Wij aanvaarden kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL. Heb je nog vragen? Elke dag staat het RIGI-team met de glimlach klaar, dit kan in onze vestigingen te Roeselare of op info@rigi.be .


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2020 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér