Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

Bruno Premi damesschoenen kopen online.

De damesschoenen van Bruno Premi zijn ontworpen voor wereldwijze vrouwen met een unieke stijl. Van sandalen, pump, plateaus tot een lange laars. Bruno Premi damesschoenen zijn van Italiaanse makelij en dat merk je meteen aan de elegante ontwerpen en de gebruikte materialen. Bij Bruno Premi kiezen ze voor leder van hoogstaande kwaliteit en willen ze elke vrouw een vleugje Italiaanse elegantie meegeven. De collectie bevat schoenen die aangepast zijn aan de laatste catwalktrends maar ze hebben eveneens tijdloze modellen die nooit uit de mode gaan. 

RIGI biedt steeds een hedendaagse collectie damesschoenen, herenschoenen en bijpassende handtassen en accessoires. Onze webshop is steeds klaar om al onze producten 24 uur op 24, 7 dagen per week te bekijken en kopen. Dit 100% veilig en een vlugge service na verkoop. Alles wordt tijdens de week, binnen de 24 uur verstuurd. Wij aanvaarden kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL. Heb je nog vragen? Elke dag staat het RIGI-team met de glimlach klaar, dit kan in onze vestigingen te Roeselare of op info@rigi.be .

 


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 40
© 2019 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér