Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

Ellesse schoenen kopen bij RIGI

Wij zijn er trots op deze Italiaanse trendsetter in onze shop te mogen hebben.

Het merk werd in het jaar 1959 opgericht. De initialen van de oprichter van het merk, Leonardo Servadia (L & S), werden uiteindelijk “elle & esse” genoemd, wat later veranderde in ellesse.

Van de piste naar de straat

In het begin had ellesse succes met de “Jet Pant”, een skibroek met gevoerde knieën en uitlopende pijpen die op die manier over de skischoenen passen. Kort daarna werd het assortiment uitgebreid naar tenniskleding en werd hier vooral de focus op gelegd. Zo werd ook het logo ontworpen. De twee ski’s aan de zijkant worden gecombineerd met de vorm van een tennisbal. Het ongewijzigde logo straalt een combinatie van retro-stijl, old school, traditie en vriendelijkheid uit.

Ellesse

RIGI maakt een hedendaagse collectie dames- en herenschoenen. Onze webshop is steeds klaar om al onze producten 24 uur op 24, 7 dagen per week te bekijken en kopen. Dit 100% veilig en een vlugge service na verkoop. Alles wordt tijdens de week, binnen de 24 uur verstuurd. Wij aanvaarden kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL. Heb je nog vragen? Elke dag staat het RIGI-team met de glimlach klaar, dit kan in onze vestigingen te Roeselare of op info@rigi.be .


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2020 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér