Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

MYM damesschoenen online kopen bij RIGI

Mym sneaker schoenen bestaan zowel voor de hippe dame als voor de casual man. Dit Italiaans schoenenmerk is nog niet zo lang gekend maar heeft wel een kennis van schoenen maken. Ze volgen de laatste nieuwe trends, staan dichtbij de klanten en blijven trouwen aan tradities en emoties. Je vindt in de schoenencollecties van MYM enkel en alleen sneakers, sportief voor de dag dus. Het wordt ook wel eens een vervanger genoemd van MAI MAI. MYM is er voor de sportieve jeugd, casual vrouw of de dame die gekleed met een basket voor de dag wil komen. Hiermee bereiken ze de modebewuste vrouw die op zoek is naar schoenen van hoogwaardige kwaliteit, tijdloos qua design zodat ze gecombineerd kunnen worden met bijna elke outfit.

Waarom MYM online kopen bij RIGI?

Omdat we al meer dan veertig jaar heel goed weten waarmee we bezig zijn. Onze schoenenwinkels zijn een gevestigde waarde in Roeselare, het hart van West-Vlaanderen. Maar ook online proberen we een krachtige webshop neer te zetten, met mooie, duidelijke presentaties van onze schoenen. Je kan in een mum van tijd het volledige aanbod damesschoenen online bij RIGI bekijken en je verfijnt zelf je selectie op maat, merk, type of kleur. Online bestellen verloopt bijzonder vlot en 100% veilig met creditcard, bancontact, paypal of iDEAL. En alle verzendingen versturen onze eigen medewerkers met de grootste zorg via bpost naar je op! Je geniet bovendien van gratis verzending voor alle bestellingen boven € 40, praktisch altijd gratis dus. Ook dat vinden wij een belangrijke service die wij onze klanten willen en gelukkig ook kunnen bieden. Heb je een vraag? Dan kun je op onze jarenlange kennis, eerlijk advies en persoonlijke tips rekenen. Je contacteert ons overdag best telefonisch in onze winkel en 's avonds via mail. (naar onze contactinfo) En ook op onze service na verkoop proberen we het verschil te maken en bieden we steeds een passende oplossing.

Kortom, bij RIGI zijn we bewust bezig met mode en met onze klanten. Hopelijk verrassen onze selecties jou en laat je je met plezier verleiden tot een nieuw paar schoenen of een nieuwe handtas.

Ontdek al onze damesschoenen


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2020 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér