Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

Nubikk dames en heren sneakers kopen online bij RIGI.

De oprichters van Nubikk zijn Daan Baeten en René Chabot en hebben hun kantoor gevestigd in het Noord-Brabantse Waalwijk. De naam is afgeleid van nubuck, een leersoort dat in veel soorten schoenen wordt verwerkt. Met hun jarenlange ervaring in de schoenenbranche, wisten ze precies waar ze aan begonnen toen bleek dat er wat ontbrak op de markt: een gave schoen voor een acceptabele prijs. Nubikk begon ooit met het dameslaarsje zoals wij ze ook verkopen bij RIGI, maar al snel volgden de sneakers voor mannen en voor vrouwen. De collecties sloegen direct aan bij het publiek.

Waarom Nubbik bij RIGI kopen? 

RIGI biedt steeds een hedendaagse collectie damesschoenen, herenschoenen en bijpassende handtassen en accessoires. Onze webshop is steeds klaar om al onze producten 24 uur op 24, 7 dagen per week te bekijken en kopen. Dit 100% veilig en een vlugge service na verkoop. Alles wordt tijdens de week, binnen de 24 uur verstuurd. Wij aanvaarden kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL. Heb je nog vragen? Elke dag staat het RIGI-team met de glimlach klaar, dit kan in onze vestigingen te Roeselare of op info@rigi.be .

Wij vinden dat gewoon een keigoed idee en strak plan! We willen onze meer dan veertig jaar ervaring in onze schoenenwinkel in Roeselare ook online laten blijken door een gebruiksvriendelijke webshop. In no-time krijg je onze selectie Nubikk schoenen online te zien of kun je zelfs ons volledig aanbod damesschoenen bekijken. Je kan je keuze verfijnen op maat, merk, type schoen of kleur en zo heel snel en eenvoudig bestellen. Betalen doe je 100% veiig via bancontact, creditcard, paypal of iDEAL. Onze medewerkers in de winkel behandelen met veel zorg jouw bestelling. We verzenden alle bestellingen boven € 40 gratis met bpost. Je kan het pakket makkelijk opvolgen dankzij de track&trace link die je per mail toegestuurd krijgt. Heb je een vraag tijdens of na het bestellen? Dan helpen wij jou persoonlijk verder en zoeken we steeds naar een gepaste oplossing voor iedereen.

Wij willen je bij RIGI een fijne shopervaring bezorgen, zowel in onze schoenenwinkel in Roeselare als in onze online shop. En dat start bij het online ontdekken van onze collecties. Feedback? Altijd welkom! Contacteer ons

Ontdek onze damesschoenen online


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2020 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér