Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

Michael Kors schoenen en tassen kopen online bij RIGI


MICHAEL KORS: STIJLVOLLE SCHOENEN EN TASSEN VAN EEN ZICHTBAAR HOGE KWALITEIT

De van oorsprong Amerikaanse designer Michael Kors startte zijn carrière in de mode met het ontwerpen en op de markt brengen van een trendy lijn sportkleding. De eerste collecties werden zeer goed ontvangen. Tegenwoordig maakt Kors meer dan sportkleding alleen, maar de ontwerpen van zowel de kleding als de accessoires (zoals de Michael Kors tassen) blijven sportief.

Kors is een echte selfmade designer en heeft zichzelf door de jaren heen weten te vestigen in de wereld van de mode. Zijn label is wereldwijd bekend. Kors is tevens werkzaam als onder andere jurylid in de Amerikaanse reality-serie Project Runway. Ook is hij mentor van jonge ontwerpers die de eerste stappen zetten wat betreft het ontwerpen van hun eigen collecties.

In 2017 was Michael Kors Holdings succesvol in het aankopen van het bekende fashionbedrijf Jimmy Choo. Tegenwoordig worden door beide merken minimaal tweemaal per jaar nieuwe collecties op de markt gebracht, die goed worden gewaardeerd door liefhebbers van mode over de hele wereld. Brandfield is officieel dealer van de Michael Kors tassen.

Michael Kors was een van de eerste ontwerpers die slim gebruik wist te maken van een nieuwe en persoonlijke manier van het promoten van de kleding en accessoires.

DE BIJZONDERE KENMERKEN VAN DE TASSEN

Een van de meest opvallende eigenschappen van de collectie Michael Kors tassen in onze collectie is de zeer gedetailleerde afwerking van deze items. Het team designers achter het Kors label kiest ieder seizoen weer een aantal modieuze kleurstellingen, waar men mee werkt.

De functionaliteit en het draagcomfort van de tassen is een belangrijk gegeven bij het samenstellen van de actuele collecties. Zo kun je rekenen op verstelbare riemen en bijvoorbeeld veel extra vakjes voor het opbergen van je spullen.

Michael Kors staat voor kwaliteit in design. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom hij zelf nog steeds waakt over de designs van zijn teams. Geen tas wordt op de markt gebracht zonder een volmondig OK van de meester. Kors is van mening dat zijn strenge controle op de geleverde kwaliteit van materialen en ontwerpen de reden is voor het grote succes van de Michael Kors tassen.

RIGI biedt steeds een hedendaagse collectie damesschoenen, herenschoenen en bijpassende handtassen en accessoires. Onze webshop is steeds klaar om al onze producten 24 uur op 24, 7 dagen per week te bekijken en kopen. Dit 100% veilig en een vlugge service na verkoop. Alles wordt tijdens de week, binnen de 24 uur verstuurd. Wij aanvaarden kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL. Heb je nog vragen? Elke dag staat het RIGI-team met de glimlach klaar, dit kan in onze vestigingen te Roeselare of op info@rigi.be .

 


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 40
© 2019 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér