Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

Michael Kors schoenen en handtassen kopen online bij RIGI

Stijlvolle schoenen en handtassen van zichtbaar hoge kwaliteit, dat is waar het designmerk van Michael Kors voor gekend staat. De van oorsprong Amerikaanse designer Michael Kors startte zijn carrière in de mode met het ontwerpen en op de markt brengen van een trendy lijn sportkleding. De eerste collecties werden meteen zeer goed ontvangen. Tegenwoordig maakt Michael Kors meer dan sportkleding alleen, maar de ontwerpen van zowel de kleding en schoenen als de accessoires, zoals de Michael Kors handtassen blijven steeds een tikkeltje sportief met een hoog glamour gehalte.

Michael Kors is een designer pur-sang, zijn label is intussen wereldwijd bekend en bovendien is hij ook gekend als jurylid in de Amerikaanse reeks Project Runway en als mentor voor jonge ontwerpers.

Bijzondere kenmerken van de Michael Kors handtassen

Een van de meest opvallende eigenschappen van de collectie Michael Kors handtassen in onze collectie is de zeer gedetailleerde afwerking van deze items. Het team designers achter het Michael Kors label kiest ieder seizoen weer een aantal modieuze kleurstellingen, waar men mee werkt.

De functionaliteit en het draagcomfort van de tassen is een belangrijk gegeven bij het samenstellen van de actuele collecties. Zo kun je rekenen op verstelbare riemen en bijvoorbeeld veel extra vakjes voor het opbergen van je spullen.

Michael Kors staat voor kwaliteit in design. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom hij zelf nog steeds waakt over de designs van zijn teams. Geen tas wordt op de markt gebracht zonder een volmondig OK van de meester. Kors is van mening dat zijn strenge controle op de geleverde kwaliteit van materialen en ontwerpen de reden is voor het grote succes van de Michael Kors tassen.

Jouw voordelen van Michael Kors schoenen en handtassen online kopen bij RIGI

  • Een mooie, unieke selectie van de nieuwste schoenen en handtassen van topmerken
  • Eenvoudig en veilige online betaling via https met bancontact, creditcard, paypal en iDEAL 
  • Jouw bestelling wordt persoonlijk door onze medewerkers in de winkel behandeld en met de grootste zorg verzonden
  • Snel en gratis levering van alle bestellingen boven € 40
  • Diepe kennis van kwaliteit en design schoenenmerken door jarenlange ervaring
  • Altijd antwoord op jouw vragen overdag via telefoon en 's avonds behandelen we jouw vraag asap via e-mail info@rigi.be
  • Sterke service na verkoop waarbij we jou steeds een passende oplossing bezorgen!

Ontdek alle damesschoenen Ontdek alle handtassen


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2020 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér