Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

MICHAEL KORS schoenen en handtassen kopen online bij RIGI.

Stijlvolle schoenen en handtassen van zichtbaar hoge kwaliteit, dat is waar het designmerk van Michael Kors voor gekend staat. De van oorsprong Amerikaanse designer Michael Kors startte zijn carrière in de mode met het ontwerpen en op de markt brengen van een trendy lijn sportkleding. De eerste collecties werden meteen zeer goed ontvangen. Tegenwoordig maakt Michael Kors meer dan sportkleding alleen, maar de ontwerpen van zowel de kleding en schoenen als de accessoires, zoals de Michael Kors handtassen blijven steeds een tikkeltje sportief met een hoog glamour gehalte.

Michael Kors is een designer pur-sang, zijn label is intussen wereldwijd bekend en bovendien is hij ook gekend als jurylid in de Amerikaanse reeks Project Runway en als mentor voor jonge ontwerpers.

Michael Kors handtassen online kopen bij RIGI.

Een van de meest opvallende eigenschappen van de collectie Michael Kors handtassen in onze collectie is de zeer gedetailleerde afwerking van deze items. Het team designers achter het Michael Kors label kiest ieder seizoen weer een aantal modieuze kleurstellingen, waar men mee werkt.

De functionaliteit en het draagcomfort van de tassen is een belangrijk gegeven bij het samenstellen van de actuele collecties. Zo kun je rekenen op verstelbare riemen en bijvoorbeeld veel extra vakjes voor het opbergen van je spullen.

Michael Kors staat voor kwaliteit in design. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom hij zelf nog steeds waakt over de designs van zijn teams. Geen tas wordt op de markt gebracht zonder een volmondig OK van de meester. Kors is van mening dat zijn strenge controle op de geleverde kwaliteit van materialen en ontwerpen de reden is voor het grote succes van de Michael Kors tassen.

Waarom Michael Kors schoenen en handtassen online kopen bij RIGI

  • RIGI biedt steeds een hedendaagse collectie aan schoenen.
  • Onze webshop is steeds klaar om al onze producten 24 uur op 24, 7 dagen per week te bekijken en kopen.
  • Dit 100% veilig en een vlugge service na verkoop.
  • Alles wordt tijdens de week, binnen de 24 uur verstuurd. 
  • Wij aanvaarden kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL.

Heb je nog vragen?
Elke dag staat het RIGI-team met de glimlach klaar, dit kan in onze vestigingen te Roeselare of op info@rigi.be .

Ontdek alle damesschoenen Ontdek alle handtassen

 
 

Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2024 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér