Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 20 97 94 of mail webshop@rigi.be

VIGUERA damesschoenen online kopen bij RIGI.

Wat in 1978 begon als een kleine espadrillefabriek in La Rioja, is tegenwoordig een schoenenmerk met uitgebreide damesschoenenen. Alle schoenen worden nog steeds in Spanje gemaakt met de beste materialen en handgemaakt.

De jute espadrilles zijn hun vlaggenschip. Een schoeisel waarvan de productie diep geworteld is in La Rioja en waarvan ze een plezier zijn om aan te hebben doordat ze zo inzetten op licht dragen en een lederen binnenzool zorgt voor dat extra comfort. Momenteel zijn traditionele espadrilles, enorm geëvolueerd en dragen alle beroemdheden, influencers en zelfs verschillende leden van koningshuizen elke zomer hun espadrilles.

Daarnaast bestaat hun collectie niet alleen uit espadrilles, maar door uitbreiding hebben ze ook winterschoenen zoals laarzen, enkellaarzen en loafers gemaakt. Al onze modellen zijn gemaakt in Spanje, in leer en stof, met de hoogste kwaliteit en het meest zorgvuldige ontwerp. 

Waarom Viguera damesschoenen online kopen bij RIGI?

Bij RIGI streven we naar een mooie selectie aan kwalitatieve en jonge schoenen, die we zowel in onze winkel in Roeselare presenteren als online. Bekijk snel en eenvoudig het volledige aanbod in onze online shop en verfijn je keuze op type, merk, maat, kleur.

  • RIGI biedt steeds een hedendaagse, unieke collectie van schoenen, handtassen & accesoires aan. 
  • Onze webshop is steeds klaar om al onze producten 24 uur op 24, 7 dagen per week te bekijken en te kopen.
  • Dit 100% veilig en een vlugge service na verkoop.
  • Uw bestelling wordt met de grootste zorg  gecontroleerd en verzonden. 
  • Alles wordt tijdens de week, binnen de 24 uur verstuurd. 
  • Wij aanvaarden kredietkaarten, bancontact, Paypal en iDEAL.
  • Diepe kennis van kwaliteit en design schoenenmerken door jarenlange ervaring. 

Heb je nog vragen?
Elke dag staat het RIGI-team met de glimlach klaar, dit kan in onze vestigingen te Roeselare, telefonisch 051/20.97.94 of op info@rigi.be .

 

Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2024 Moda Rigi BV - Ooststraat 21, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - disclaimer - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér