Productfilters tonen

Hulp nodig? Bel +32 51 24 55 58 of mail info@rigi.be

Rossetti One / FRATELLI ROSSETTI damessneakers online kopen bij RIGI

Het Italiaanse schoenenmerk Rossetti One is een synoniem voor kwaliteit en stijl. Rossetti One is de sportievere lijn van Fratelli Rossetti. Iedere schoen van het merk is een handgemaakt waarin de ambachtslieden al hun talent en liefde voor de schoen in hebben gestopt. Deze schoenen zijn hun prijs - kwaliteit zeker waard. Al meer dan een halve eeuw vakmanschap is zeker af te zien aan alle items. 

RIGI biedt steeds een hedendaagse collectie damesschoenen, herenschoenen en bijpassende handtassen en accessoires. Onze webshop is steeds klaar om al onze producten 24 uur op 24, 7 dagen per week te bekijken en kopen. Dit 100% veilig en een vlugge service na verkoop. Alles wordt tijdens de week, binnen de 24 uur verstuurd. Wij aanvaarden kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL. Heb je nog vragen? Elke dag staat het RIGI-team met de glimlach klaar, dit kan in onze vestigingen te Roeselare of op info@rigi.be .


Unieke schoenen Vanaf maat 35 Exclusieve merken Professioneel advies Snelle levering Gratis verzending vanaf € 50
© 2020 Moda Rigi NV - Ooststraat 29, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0420.862.115 - info@rigi.be - sitemap Quoted: Websites met méér